Netflix i Danmark kræver ikke VPN

Nuvel, noget skal man jo bruge sin blog til. Efter at have været uden ét eneste indlæg i flere år, så er det vel på tide der kommer noget herinde andre kan bruge.

Et produkt der er hot når man snakker video on demand for tiden, er Netflix. Meget kort beskrevet, er Netflix en streaming tjeneste hvor du for kun 8 USD (ca. 50 kr) kan streame alle de film og serier du vil. Der hvor det bliver rigtig smart, er hvis du i bruger Netflix gennem Apple TV.

Problemet
Der er dog ét problem med Netflix, og det er at tjenesten opdeler sit indhold alt efter hvilket land man kommer fra – deres system tillod som udgangspunkt kun kunder med en amerikansk identitet, men nu findes det også i Danmark. Da der er forskelligt indhold på den amerikanske og danske netflix, kan det fint betale sig at skifte rundt mellem dem.

Løsningen
Jeg antager du har et Apple TV, men dette gælder også alle andre apparater. Ønsker du at få adgang til alle landes Netflix, så gør følgende:

1. Gå til www.netflix.com og opret en konto

Mange tror fejlagtigt man skal opsætte besværlig VPN på sin router mm. for at få adgang til den amerikanske Netflix, men man kan nøjes med at ændre sine DNS indstillinger i Apple TV.

2. Gå til www.unblock-us.com og start en 7-dages gratis prøve.. følg så deres “How to setup” guide øverst til venstre)

3. Skal du fx benytte Netflix på Apple TV, vælg da Apple TV. Vælg Europe på den efterfølgende side og find IP-adressen der står ved primær DNS

4. På dit Apple TV går du i Generelt – Netværk – Konfigurer TCP/IP – Manuelt. Her accepterer du hhv. den IP og Subnet din router allerede har tildelt dit Apple TV, og ændrer så DNS til det som unblock-us.com angiver i deres guide

5. Sæt Apple TV i vågeblus, tag strømmen fra den i 30 sekunder, sæt det til igen og nyd at du nu frit kan bruge Netflix

Når du vil skifte indhold går du til unblock-us.com, og skifter land via menuen på forsiden (når du er logget ind).

Når din prøveperiode på 7 dage er udløbet, skal du betale 5 USD om måneden for at bruge unblock-us.com. Bemærk dertil, at det kan kræves du også sætter din PC/Mac op med deres DNS og går til deres aktiveringsside for at kunne benytte dit betalende abonnement hos dem. Du finder også nemme guides til det på deres How To Set Up side.

193 thoughts on “Netflix i Danmark kræver ikke VPN

 1. Angående seagates media bokse , så er min erfaring med Goflex tv at de stinker , du kan stort seet ikke en skid på dem , der imod kan du med den armerikansk version af dem lave om på dem som du vil , f.eks. er der kommet netflix i ders sidste nye updatering til den armerikansk version , hvor i mod hvis du opdaterer her i Europa , får du ikke netflix med. derfor er min konklusion hold jer væk fra seagate når det gælder medie bokse

 2. Jeg bor i Frankrig og ser pt Netflix us via unblock us. Jeg ville dog gerne skifte til netflix dk da der er mere dansk indhold her. Er der nogen der kender til en tilsvarende service som unblock us i DK? Jeg gider ikke vpn loesninger da kvaliteten ofte er daarlig.

 3. Netflix forsvundet fra Appletv…

  Har den rigtige DNS og netflix kører fint på pc over samme forbindelse?? Nogen bud??

 4. Hej Karl,

  Hvad angår at sætte Netflix op på andre enheder, så tjek deres “How To Set Up” guide, det er nok bedste bud. Følg link til Unblock-US i trin 4.

 5. Hej Martin
  Tak for en super blog. Lige et par hurtige spørgsmål.
  Jeg har en netflix konto og unblock-us abonnement. Det virker perfekt på min bærbare computer. Har dog lidt problemer med at få det til at virke via ps3.
  Mit spørgsmål er hvordan jeg bruger mit unblock-us abonnement på min ps3? Har læst et sted at hvis jeg vil have flere enheder til at bruge unblock-us kontoen, så er jeg nødt til at konfigurere min router, – er det korrekt? I så fald støder jeg ind i det problem at unblock-us’ egen guide til konfigurering af router ikke giver mening til en Netgear-router + abonnement fra Yousee? Kan læse af tidligere post en bruger der har koblet en d-link router til sin netgear router. Kan det være rigtigt at man som yousee-abonnent er nødt til at koble en ekstra router for at lave en samlet løsning til alle sine potentielle netflix-enheder?

 6. Har kørt med unblock-us nogle dage, og det virker fint, både på iPad, PC, TV og Blu-ray player. Har ændret DNS på min Yousee kabelnet router. Men, nu kan jeg lige pludseligt ikke få fat på unblock DNS’en. Jeg kan ikke en gang pinge den fra mit nætværk.
  Hvis jeg via min iPad gennem Telenor 3G netværk pinger unblock-us, for jeg reply, så den er ikke nede?

  Nogen der har lignende problem? Har Yousee evt. blokket for unblock-us.com?

 7. Til Kasper og Bo Herrmannsen…

  Jeg havde samme problem som jer, da jeg fik nyt visa kort for en uges tid siden… Men efter en dags søgen, måtte jeg konstatere at uden Us zip kunne jeg ikke være med mere… Men så fandt jeg ud af, at man ikke skal bruge Us zip, når man køber gavekort til Netflix og på under 5 minutter, var det første gavekort sendt til min mail og sat ind på min konto… Det virker upåklageligt…

 8. Hejsa
  har lige fået en Roku2XS i julegave i TExas,.. Kan jeg bruge den i DK, hvis jeg får et Netflix abonnement??
  Det ville være dejligt, hvis nogle her kan hjælpe mig, jeg fattter ikke meget af dette aparatur!!
  På forhånd tak
  Anita

 9. For at oprette en netflix-konto kan man anvende freeproxyserver.ca. Så tror systemet man befinder sig i USA, og man slipper for at angive en tilfældig postadresse.

 10. Hej

  Jeg har et apple tv ( gen. 2 ) ver. 4.3 – jailbreaket med “seassonpas”, det virker fint.

  Idag har jeg oprettet trial konto hos unblock-us samt netflix, og dette virker fint ( på min pc ) nu er det så jeg vil få det til at virke på min atv !

  alt er ændret ( land, tidszone, itunes konto i US ) og starter nu netflix;

  jeg taster mit brugernavn/ email
  jeg taster mit password
  og den prøver at kontakte netflix, dog kommer den og siger at konto eller password er forkert ! ( dvs. at den vil ikke kontakte til netflix )

  – er der nogle der ved hvad der skal til !?

  Jeg har læst steder ( unblock-us ) at der skal opdateres til ver 4.4.2 som minimum
  ( gælder dette “kun” hvis jeg vil gøre dette via unblock-us eller kan jeg “bare ” bruge n anden VPN/ DNS “skjuler” )…

  Hvis jeg vælger at opdatere til ver. 4.4.2/ 4.4.3 – er det jo “kun” tethred ( og skal jeg så bare leve med det ).

  Jeg har også læst at det evt. virker hvis jeg bruge wifi fremfor kablet-forbindelse ( dette vil jeg prøve nu ) og test resultat følger snarest …

 11. Jeg kan ikke få Netflix til at fungere på min PS3 – jeg har oprettet Netflix account og kan fint se Netflix på min iMac. Jeg har ændret DNS indstillinger på PS3 og logger ind med samme user som på min iMac – så kan jeg se, at i USA kan PS3 brugere hente en Netflix app i PS Store. Denne app kan jeg bare ikke se – og selv om jeg har ændret alle mine kontooplysninger i PS Store, så kan jeg ikke ændre land – det er fast sat til Danmark!!??
  Er der andre, der har fået Netflix til at køre på en “dansk” PS3 i Danmark?
  Mvh Jan

 12. Tak for en god guide. Det virker fint på mit Sony Bravia TV og min computer. Jeg kunne hverken bruge Visa eller AmEx, men da jeg brugte mit mastercard virkede det fint.

 13. Samme problem her… har et visa og et visa elektron…

  men har luret problemet… ZIP code… den skal stemme med det som høre til kortet OG MEGET VIGTIGT…. det skal være en US zip code…. og det siger igen at man skal have et US kort…..

  man kan også bruge paypal… men det kræver man også bor i US…. det er prøvet…

  kigger sku gerne med for at få skiftet fra mit visa til visa elektron

 14. Hej Martin,

  Jeg er ved at prøve at oprette en konto hos netflix via unbloc-me. men når jeg prøvet at taste mine kort informationer ned vil den have en Zip code, jeg får følgende fejl lige meget hvilket nr. jeg bruger: Please enter the Zip code for your new card.

  Jeg har prøvet både med Visa samt Mastercard får samme fejl. det er kort jeg har haft i lang tid.

  Hau du evt. en løsning på dette.

 15. Er det ikke muligt at bruge google’s gratis DNS-server. Den hedder 8.8.8.8 og 8.8.4.4

  Er der ikke nogen der gider prøve det, da det ville være dejligt hvis man kun skulle betale for Netflix.

  Hilsen Denis

 16. Hej. Har fået nyt visakort, og er derfor blevet nødt til at indtaste det nye korts informationer hos netflix. Nu får jeg den besked, at kortet ikke er et US visa.. ! Der var ingen problemer med mit gamle visa, hvor de trak penge hver mdr. Er der nogen som har en ide til hvad jeg skal gøre.. Betalig via paypal giver samme svar som Netflix: non US visa account!! HJÆÆÆLP

 17. Jeg havde ingen problemer med VISA/Dankort – men du kan eventuelt prøve at bruge et rent VISA eller Mastercard?

 18. Jeg kan af en eller anden grund ikke bruge mit dankort til registrering paa netflix.. Fejlen er ”There appears to be a problem with the card you are trying to use.”

  Nogen ideer til hvad jeg kan proeve?

 19. Hej Anders,

  Jeg tror du har helt ret.. VPN router så vidt jeg ved al trafikken gennem “sig” .. dette DNS fix gør ikke.

 20. Hvad er forskellen på at bruge DNS og VPN?
  Hvis jeg sætter min router i huset op til en af tingene er jeg vel gemt og den tror jeg er et andet sted ikke?
  Så den store forskel må være som du nævner VPN kan gøre mit net langsommere, mens DNS gør det langsommere i mindre grad?
  Håber du kan hjælpe med et svar.

 21. løsning uden bøvl
  VPN, VPN og VPN overplay VPN 5 usd pr. mdr. og netflix inkl alt muligt andet sjov.
  BBC iplayer osv. for en 50 om mdr. 🙂

 22. ej fedt med netflix jeg ar brugt det i google crome i et år snart 🙂

  nu vil jeg så gerne bruge det inde i boxee – og det gider bare ikke virke, nogen der ar prøvet det ??

 23. Set unblock-us.com op på din computer først, og prøv så at opret en konto på netflix 🙂

 24. Super fin guide til det hele med Netflix. Jeg har selv haft en smule problemer med navnegeneratoren, men jeg kan meddele, at den bare ikke virker særlig godt i Firefox. Chrome er en del bedre på dét punkt. 🙂

 25. Mikkel, Patrick og Michael – oplever i stadig problemet?
  Har i prøvet at kontakte unblock-us.com?

 26. Hej Søren,

  Det kan du rimelig sikkert, da du så blot skal ændre DNS på din iMac. Tjek unblock-us.com for guide til iMac. Som jeg har beskrevet det i guiden, så er det Apple TV der sættes op med Netflix.
  Jeg har ikke selv en iMac, så ved desværre ikke om den kan forbindes til Apple TV .. men mon ikke?

 27. Kan jeg bruge min imac til at se Netflix fra DK? Læser hist og her, at jeg skal benytte Silverlight. Hvordan hænger det sammen med de andre gode råd om at benytte Unblock-us’s service?
  Flere taler om a benytte Apple TV. Er det så den lille Apple TV boks, som jeg netop har taget med hjemme fra USA? eller er det min imac computer der er tale om ?

  Og hvordan er det egentlig, kan jeg forbinde Apple tv-boksen (kun HDMI) med min imac computer (-HDMI) der så tale om, eller skal jeg benytte et fjernsyn for at få glæde af min Apple TV-boks?

 28. Det er IKKE nødvendigt med US adresse hvis du bruger unblock-us. Du kan melde dig til en gratis prøve periode på 7 dage (tror jeg nok..) for at prøve om det virker

 29. Er det ikke strafbart at bruge en andens identitet på den måde?

 30. Efter jeg har logget af min netflixkonto, har jeg ikke kunne logge på igen. Problemet virker til at være det samme som Michael oplever.. Any help!?

 31. – Micheal
  jeg her helt samme problem som du beskriver her, dog har jeg ikke skiftet internet udbyder….

  Nogle der har en ide?
  ___________________________________________________________

  [HJÆLP !!!

  Jeg har lige skiftet internetudbyder til yousee og nu kan jeg ikke logge ind på netflix. Har prøvet at restorenog gøre alt forfra, og alt virker indtil at jeg skal logge ind på netflix. Enten siger den at kodeord eller brugernavn er forkert eller at der ikke er forbindelse til serveren… Hvad skal jeg gøre??? Andre der har Netflix problemer???]

 32. HJÆLP !!!

  Jeg har lige skiftet internetudbyder til yousee og nu kan jeg ikke logge ind på netflix. Har prøvet at restorenog gøre alt forfra, og alt virker indtil at jeg skal logge ind på netflix. Enten siger den at kodeord eller brugernavn er forkert eller at der ikke er forbindelse til serveren… Hvad skal jeg gøre??? Andre der har Netflix problemer???

 33. Skal lige have dette på det rene. Er det ikke nødvendigt at fake en amerikansk adresse i Netflix hvis man bruger Unblock-US først?

 34. Hej Søren,

  PS3 ip opsætningen er lige til. Du har rigtig nok “4” cifre. Du skal bruge pil og og ned for at ændre tallet som sagtens kan være 3 cifre for hvert punktum. Så hold knappen inde og vent på at tallet er korrekt før/mellem/efter de enkelte punktumer.

  Når du har gjort det skal du besøge netflix hjemmeside fra din PS3’s browser for at hente netflix. bemærk at det KUN kan lade sig gøre hvis du opretter en bruger på din ps3 med en tilknytte PSN konto hvor du angiver at brugeren bor i USA(!). Ellers nægter redirect til netflix i PSN store installationen. Til dette har du brug for en amerikans adresse.

 35. Hej Martin!
  Vil som alle andre lige komplimentere din gode guide.
  Jeg har dog lige et problem. Jeg kan se at den har være oppe og vende tidligere i tråden. Jeg kan simpelthen ikke få lov til at oprette mig på netflix. Den siger at jeg ikke er US statsborger. Jeg har prøvet gennem hidemyass.com men det virker heller ikke. Nogen ideer?
  Jakob

 36. Hej – fed guide!

  Når jeg sætter mit apple tv til den angivne DNS (109.123.80.171), så når slukker den og går tilbage til en anden DNS – som ikke virker. Ved du/I hvad det kan skyldes? Det er ekstrem frustrende at skulle ændre DNS’en hver gang den tændes.

  Et andet spørgsmål, hvad er det helt præcist unblock-us.com gør? Den overstående DNS er jo offentlig for alle? Min e-mail har vel intet med et at gøre?

  /Peter

 37. Hej
  Angående ps3 og netflix’ kan simpelthen ikke finde løsningen,har oprettet en us konto og logger fint ind. Når jeg så følger guiden fra unblock og kommer til at skulle indsætte dns i ps3 er det kun muligt at indtaste 5 sifre ? Hvis jeg gør det er der ingen netadgang sætter jeg den til auto er der ingen pro bortset fra at jeg så ikke kan downloade app fra netflix . Har prøvet at ændre dns i min netgear sv 2000 router men det hjælper ikke. Det virker fint fra Apple tv , pc samt iPad , håber der er nogle der kan hjælpe mig med problemet, lige en tilføjelse hvis jeg kabler Apple tv fra routeren får jeg ikke adgang til netflix men trådløst virker det fint.

 38. Hej hej

  nu har jeg kørt netfilx gennem min pc op på mit tv i en lille månde, og det er lidt trælst hele tiden at skulle sætte den til tvet. så nu har jeg brugt lidt tid på at finde ud af hvad men ellers kunne bruge, der er selvfølgelig appeltv men så kom jeg i tanke om den anden dims Nicolai Sonne viste i afsnit med VPN der hed RuKu. så er spørgsmålet om den kan virke her i DK når man bruger US-Unblock el. VPN da den er noget billiger end apple, og skal man så ikke sætte sin ruter op til at kører med den nye DNS.

  på forhånd tak

 39. Hejsa.

  Jeg har en PS3 og har også lavet nummeret med at skifte til US DNS og oprettet en US konto hos Sony så jeg kan komme ind på den Amerikanske Playstation Store.
  Det hele ser ud til at virker lige bortset fra at jeg ikke kan få lov at Downloade Netflix applikationen fra Playstation Store. Jeg kan godt se ikonet for Netflix men bare ikke få lov at downloade. Det vil sige at der bare ikke sker noget når jeg klikke på download ikonet…
  Er der andre der ude der har oplevet noget tilsvarende når de bruger PS3? Og hvis der er hvad har i så gjord for at fikse problemet?
  Det skal lige siges at jeg sagtens kan tilgå Netflix på min PC… Men altså ikke på min PS3.

 40. Hej Martin og Morten,

  Har testet 208.67.222.222 og den virker fint. Det eneste problem er lang download tid på Appeltv, men det var den også på den anden DNS.

  Håber det kan bruges og Morten få Netflix det er et super fedt produkt.

  /Ulrik

 41. Hej Martin,

  Jeg er støt ind i det samme problem som Ulrik med at Netflix skriver:

  Sorry, Netflix is not available in your country… yet
  Enter your name and email address below
  and we’ll email you when Netflix is available.

  Ulrik skriver ganske vist at han fandt ud af hvordan man kommer uden om det men ikke hvordan??

  Kan du hjælpe?

  Tak for hjælpen.

  Cay

 42. Hej Morten,

  God idé. Jeg kan huske jeg selv undersøgte det, da jeg ledte efter en løsning .. men kan ikke helt huske hvorfor jeg ikke anvendte den løsning. Er der en der kommer forbi og læser det, så prøv da lige – og giv en melding.

 43. God artikel. Jeg tænkte på om man ikke bare kunne benytte sig af OpenDNS i stedet for at skulle betale for en DNS. OpenDNS er gratis og deres servere står i USA.

  Har ikke selv et Netflix produkt. Er det noget du vil afprøve? DNS serverne er følgende:
  208.67.222.222
  208.67.222.220

 44. Hej Martin,

  Fandt løsning og tak for hjælpen. Jeg skulle dog ikke udfylde adresse på netflix. Behøver man egentlig usblock? Hvis man bare lade sin netflix konto betale automatisk og beholder den eksisterende dns på sit appeltv. Usblock kan vel ikke finde ud af hvilket appeltv der hører til hvilken konto?.

  Ha en god dag.

  Ulrik

 45. Hej Martin,

  Fandt løsningen og tak for hjælpen. Jeg skulle dog ikke udfylde en US adresse, da jeg oprettet Netflix konto.

  Jeg kan dog ikke helt forstå hvorfor man skal betale USblock, kan jeg ikke bare bibeholde de nye setting (DNS) i APPELTV og lade Netflix kontoen kører automatisk?

  Ha en god dag.

  /Ulrik

 46. Hej Martin,

  Tak for et rigtigt godt skriv. Jeg har dog problemer med, at oprette Netflix kontoen, da den siger følgende:

  Sorry, Netflix is not available in your country… yet
  Enter your name and email address below
  and we’ll email you when Netflix is available.

  Hvordan kommer jeg udenom den?

  Tak for hjælpen.

  /Ulrik

 47. Hey Martin.. Det lyder som om du har styr på sager hvilket jeg ikke har. Jeg har en Xbox hvor jeg meget gerne vil ha Netflix ned på, jeg har også en Amerikansk adresse jeg kan bruge hvad skal jeg gøre?, derud over har jeg også et Sony Bravia Tv med internet tilslutning der må det vel også være muligt at få det ned til ?

 48. @Kasper

  Hvordan får man fat i en HD TV Live Hub i amerikansk version?

 49. Er der nogen der har testet Netflix på en Seagate:
  – Seagate FreeAgent GoFlex TV
  Den står til at skulle understøtte det men er i tvivl om der er lavet samme trick med en anden chip til EU som med WD Hub’en.

 50. Youtube samt afspilling af andre film gennem XBMC funker fint.. Det kun Netflix der genere ): Vil det hjælpe og afinstallere Netflix?

 51. Hm. Tror det er midlertidige netværksproblemer.. andet synes jeg ikke rigtig kan forklare det.

  Hvis du ser Youtube, spiller det så fint – eller er det samme problem?

 52. Hej,
  Mit Netflix har virket upåklageligt de sidste 4 måneder, men nu har den desværre fået en tildens til at loade næsten hver 2 min af afspilling fra Netflix, hvilket er mega træls!.. Hvad kan det skyldes?
  Mvh

 53. John: Uanset hvad så tror jeg det er en god idé at angive eget navn. Så burde der nok ikke ske noget. Du kan eventuelt prøve at spørge din bank til problemet? Tror det er PBS / Nets der “mistænkeliggør” transaktionen, og advarer banken..

 54. Rasmus: Jeg har desværre ikke prøvet at oprette Hulu Plus, så kan ikke hjælpe dig der.

 55. Er der nogen af jer som har erfaring med når banken trækker pengene? Jeg har hørt lidt forskellige historier – nogle gange bliver kortet spærret, mens andre synes at slippe. Er man fredet fra den slags besvær ved at huske at taste sit rigtige navn ved oprettelsen?

 56. Hej

  Jeg oplever nøjagtig det samme problem som Rasmus. Har forsøgt alt muligt… Jeg kører med en fast ip på kassen, og dns adresse fra unblockus.

  Tager jeg min pc, så fungerer netflix upåklageligt..

  Jeg oplever også at den ikke kan indstille tid eller dato og jeg kan vente 10 minutter og så trykke på menu. Men så mangler der en del menuer, disse kommer dog frem hvis jeg vælger at bruge dhcp (så virker netflix med 100% garanti ikke)…

  Har læst i andre fora, at jeg ikke er den eneste med dette problem

  /Kenneth

 57. Nu har jeg benyttet mig af Netflix i et par måneder uden problemer.
  Men her til aften kunne jeg ikke åbne min browser.
  Den åbnede men kunne ikke indlæse startsiden.
  Jeg diagnosticerede problemet men den eneste måde jeg kunne komme på nettet igen var ved at computeren (Mac Mini) valgte den “rigtige” server. Altså ikke 109.123.80.171 som unblockus.com skriver jeg skal bruge.
  Nu sidder jeg så her og kan ikke bruge Netflix….ikke så fedt.
  Hvad er problemet???

 58. hej Martin

  jeg ville lige hører om der er nogen der ved hvordan men opretter en hulu plus konto med et dansk visa kort. Jeg bruger overplay vpn som kører fra en pc og har lavet en konto med en addresse fra fakenamegen og en hvor jrg har brugt google map, men når jeg vil lave en betaling vil den ikke godtage mit kort. den spørger om jeg er flyttet fornygligt eller om jeg har skrevet det rigtige security code. Jeg ville bare hører om det over hovede kan lade sig gører?? eller hvad jeg gør galt.

 59. Ja den bliver tildelt vha. DHCP

  Det samme gør den på ipad’en.

  Jeg må vel bare vente på ios 5 kommer. Så kan jeg projektere min ipad op på tv’et. Så må det fungere på den måde.

 60. Rasmus –

  Det burde, så vidt jeg ved, ikke gøre noget. Normalt skal man kun indtaste det ved den ENE dns.. intet behov for at indtaste den på begge.

  Bliver dit Apple TV’s IP tildelt vha DHCP?

 61. Hej martin.

  Jeg har fast ip på mit apple tv.

  Det fungere på min ipad. Bare ikke på apple tv. Jeg forstår det ikke. Kan det have betydning, at jeg indtaster begge dns adresser på ipad’en, hvilket gør, at det virker derpå. Og kun den primær på apple tv?, og derfor ikke virker.?

 62. Rasmus: Det kan ske at have noget med din router at gøre. Kan du indstille den til at den skal blive ved med at give dit Apple TV den samme IP altid? .. får den fx ny IP hver gang den starter op, så kan det give bøvl. Har selv oplevet noget lignende hvis mit Apple TV havde været slukket i et par dage.

 63. Tak for guiden! Jeg har nu siddet og set diverse film på Netflix via min PS3 her i eftermiddag efter jeg sat mit gear op…bare alle tiders! Opsiger mit TDC Hometrio, da jeg stort set aldrig ser TV, andet end film….
  Den eneste hage ved opsætningsguiden, no offence, er at man på sin PS3 bliver nød til at oprette en ny bruger med US konto/adresse, til PS network store, for at donwloade Netfix app’en til PS3’en….desuden kunne jeg ikke ændre DNS på min router, som foreslået, eller nærmere som eneste mulighed, på un-blockus.com……men jeg ændrede i min mac’s netværksindstillinger og så på PS3’en….og nu kør det! Hurra!

 64. Til orientering. Så har jeg gjort de samme på min ipad 2 og her virker det uden problemer…

  Håber i kan hjælpe…

 65. Hej med jer.

  Jeg har fulgt guiden herinde i forsøget på at få netflix på mit apple tv 2.

  Det fungere bare ikke…

  Har oprettwt netflix konto samt unblockus. Derefter er jeg gået ind på Unblockus og valgt apple tv, derefter Europe og indtastet den Primary DNS 109.123.80.171 den skriver. Derefter slukket apple tv og tændt igen. Nu bliver den bare ved med at stå ved billedet : indstiller dato og tid på skærmen.. Trykker jeg menu og kommer til hovedmenuen er der ingen net.? Nogle der kan guide mig videre? Hilsen rasmus

 66. Mpp – er du sikker på din iPad2 kører på en amerikansk iTunes og ikke en dansk? App’en er ikke tilgængelig på det danske iTunes marked.

 67. Så har jeg fået min WD TV Live Hub fra USA og Netflix virker fantastisk! Jeg fulgte din guide og kom lynhurtigt i gang med at se film. 🙂
  Til mulige interesserede i WD TV Live Hub – Husk at hvis du vil kunne se Netflix skal du have fat i den amerikanske model og altså ikke den der sælges i Danmark. Det skyldes at den europæiske model er udstyret med en chip der ikke understøtter Netflix.
  Tak for guiden!
  Mvh. Kasper

 68. Du skal sørge for at lokalitet er sat til United State på dit Apple TV (indstillinger > generelt > iTunes Store > Lokalitet). Gå nu tilbage til hovedmenuen og vælg Netflix under Internet. Nu kan du logge på med din Netflix konto og se alle de film du vil, direkte fra dit Apple TV.

 69. Har du opdateret dit Apple TV2 til nyeste version?
  Det skal være i menuen fra standard, uanset om du har unblock-us sat op eller ej (dvs ændret DNS).

 70. Hej,

  har nu prøvet at følge den udmærkede vejledning. Jeg har både sat min macbook pro op efter vejledningen fra unblock-us samt efterfølgende ændrret dns på mit apple tv2 – men netflix dukker ikke op på menuen i apple tv2.

  Jeg har ikke hverken oprettet netflix- eller betalings unblock-us abonnement, når netflix jo alligevel ikke dukker op på apple tv2.

  Hvad gør jeg galt? Er det fordi min router skal sættes op efter vejledningen fra unblock-us? Det synes jeg ikke står nogen steder.

  Hjælp ….

 71. Hej Anders. Det er ikke ulovligt at oprette en amerikansk iTunes konto. Hvad angår at omgå geo-blocking så er det ikke ulovligt, men der er blandt jurister lidt delte meninger om det. Søg fx på sagen omkring geo-blocking og DR’s So Ein Ding.

 72. Til mop. Netflix kræver et app for at virke på din iPad. Det kan du downloade hvis du får oprettet dig et account til den amerikanske iTunes store. Det har jeg gjor og sat det op, dog med VPN server fra strongvpn.com, og det virker super! Nogle der ved noget risikoen ved denne løsning? Er det ulovligt, og i så fald, hvor stor bøde eller straf risikerer man hvis man bliver taget?

 73. Hej Martin.
  Har netop sat det op idag med Apple TV 2.
  Virker perfekt…Tak.

 74. Nå, nu har jeg så modtaget min WD LIVE TV HUB fra Dustin og har sat den op. Det viser sig så at der ikke er nogen applikation til Netflix eller til Blockbuster og Pandora for den sags skyld. Efter sigende er det fordi jeg har valgt at købe en HUB i Europa, hvor WD har valgt at udstyre alle HUBs med en chip der ikke understøtter Macrovision og dermed heller ikke afspilning af f.eks Netflix. I den amerikanske model hedder chippen Sigma8654 og den kan godt afspille Netflix men det kan Sigma8655, som sidder i de europæiske, altså ikke. WD har vist valgt at proppe en af de chips de brugte i de tidligere modeller i den europæiske HUB bare for at genere os der gerne vil se Netflix udenfor USA…En chip som, efter hvad jeg har kunnet læse mig til, ovenikøbet skulle levere et ringere billede. -Den europæiske model er simpelthen et dårligere produkt! Jeg må sige at jeg er helt uforstående overfor den “løsning” fra WDs side og jeg er ikke den eneste: http://community.wdc.com/t5/General-Discussions/cannot-find-Netflix-in-services/td-p/96902. Jeg vil nu levere HUBen tilbage og overveje en anden løsning. Og hvis ikke jeg kan finde en løsning der på samme måde tilbyder 1TB lagerplads, mediecenter, deling i hjemmet og streaming køber jeg en HUB i USA.
  Mvh. Kasper.

 75. Mange tak, Martin.
  Jeg får min HUB i morgen og vil forsøge mig med Netflix på den. Vender lige tilbage med en kommentar når jeg har rodet lidt med det.
  Tusind tak for din guide, som jeg håber jeg kan hitte rede i 😉
  Kasper.

 76. Kasper -> HD er super fin kvalitet i Netflix, når jeg ser det på mit Apple TV 2. Kender desværre ikke til opsætning til WD Live TV Hub. Grundlæggende skal man dog bare ændre DNS, så hvis du kan gøre det, så burde det vel virke hvis du har en applikation til det – eller adgang til netflix.com via browseren på den (kender ikke WD Live Tv Hub)

 77. Mpp -> Den fejl kender jeg desværre ikke. Har ikke forsøgt at sætte Netflix op på min iPad faktisk.

 78. Er der nogen der har erfaringer med at få Netflix til at funge på en WD Live Tv Hub?
  Og hvad med kvaliteten af indhold fra Netflix – er det HD?
  Pft. Kasper.

 79. Hej
  Kan du hjælpe: jeg har forsøgt på iPad 2, og fulgt anvisning. Får beskeden you need iPad app Click here. Når jeg gør det, kommer jeg til App store, som oplyser: your request could not be completed.
  Vh
  Mads

 80. Det er jo genialt det her.. Havde fået sat en Netflix konto og vpn konto op og var ved at overveje at skulle have fat i en router med indbygget understøttelse af vpn opsætning, men det her gør det jo tusinde gange nemmere og virker bare med det samme. Tusind tak for tippet.

 81. Tor: Hm, det har jeg ikke selv prøvet. Måske nogle andre læsere har? Du kan prøve at logge helt ud på din iPhone, og lukke programmet.. vente noget tid, og så forsøge at logge ind fra dine andre enheder. Husk at sørg for at din router i mellemtiden ikke giver dine enheder en ny intern IP, for så vil du få problemer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *